omnislots bingo

De jackpots

Neem een kijkje bij BeterBingo of Bingocams en speel mee met jackpot bingo. Zo kun je jouw favoriete kansspel spelen en maak je kans op een grote prijs.

Jackpot bingo spelen

Wist je dat je met het spelen van online bingo ook kans kan maken op een progressieve jackpot prijs? Om mee te dingen naar één van de jackpots die tot tientallen duizenden euro's op kunnen lopen is het wel belangrijk om bingokaartjes te kopen voor één van de jackpot bingorooms. Een voorbeeld van een bingocams jackpot room is de BigBang bingo jackpot dat van start gaat met een bedrag van € 1.000,- en kan oplopen tot ruim € 100.000,-. Verder zijn er nog een aantal bingorooms met kleinere progressieve jackpots met jackpot prijzen van enkele honderden euro's. Ook bij Beterbingo kan je goed terecht voor progressieve jackpot bingo! De jackpots worden aangevuld zodra spelers in één van de bingorooms voor geld spelen waardoor de jackpotstand snel op kan lopen.

De verschillende bingorooms met jackpot

Zowel bij Beter Bingo als bingocams kun je meespelen in één van de jackpot bingorooms. Zelfs een aantal gratis bingo spelletjes zijn gekoppeld aan een jackpot. Via de websites van Beter Bingo en Bingocams kun je niet alleen precies zien welke progressieve jackpots er zijn maar je kunt ook de actuele jackpotstanden inzien.