omnislots bingo

Live Bingo

Speel samen met andere spelers een potje live bingo, deel wecam beelden en chat met elkaar terwijl je speelt. Verdien vijf euro gratis speelgeld als nieuwe speler.

Live bingo spelen

Het wordt pas echt gezellig zodra je live bingo gaat spelen want je kunt met andere spelers chatten en zelfs andere spelers zien. Jouw eigen webcam kun je in of uitschakelen, het is dus niet verplicht om een webcam aan te hebben. Ook kun je jouw live win momenten delen met anderen en zelfs nog een extra bonus ontvangen zodra je dit doet. Wil je uitsluitend via een mobiel of vaste telefoon bingokaarten kopen dan adviseren wij je om bij Bingocams te spelen. Maria Bingo biedt internationale bingokamers waar je met spelers uit andere landen kunt spelen. Bij Maria Bingo kun je helaas niet via een telefoon bingokaarten kopen maar wel via iDEAL of een Visa of Mastercard. Een van de grote voordelen van live bingo via internet spelen is dat je 24uur per dag terecht kunt in één van de bingorooms. De speelervaring is te vergelijken met het spelen van dit kansspel bij een bingoclub.

De sociale aspecten

Bingo is een spel voor jong en oud alleen is het wel zo dat zodra je voor geld gaat gokken je minstens achtien jaar oud dient te zijn. Een leuk aspect van live bingo spelen bij Bingocams is dat je hier jouw live winmomenten kunt delen met anderen. Ontvang je een full house dan kun je jouw live winmoment zelfs laten gebruiken voor promotionele doeleinden waar je een geldbedrag voor ontvangt. Je kunt via de webcam en live chat leuke andere mensen ontmoeten en dat maakt het spelen van dit spel op het internet juist zo leuk. Probeer anders eerst eens één van de gratis bingorooms zodat je weet hoe het spel verloopt.

Online live bingo met bonus

Ook in de live bingorooms is er een bonus voor nieuwe spelers. Ontvang tot vijf euro aan speelgeld door alleen maar een account aan te maken of pak een welkomstbonus van 100% tot maximaal 100 euro! Danzkij het gratis speelgeld en de welkmstbonus kun je de bingospellen eindelijk voor geld proberen. Of wat dacht je van de ludieke actie van Beter Bingo waar spelers tot en met 3 juli een Twingo kunnen winnen.

Ook live chat games

Uniek bij Bingocams zijn de live chat games waar je ook echte geldprijzen bij kunt winnen. Dagelijks tussen 12:00 en 0:00 zijn er ook live chat hosts aanwezig die de chatrooms monitoren en ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. De live chat games zijn beschikbaar voor iedereen die bingokaarten heeft gekocht. Een aantal voorbeelden van de live chatrooms zijn Run for the money, Lucky pair en Blackjack.